CAD CAM

Stomatologia digitală la cel mai înalt standard: CEREC – CAD CAM 

Timp de 35 de ani, CEREC a fost sinonim cu crearea de restaurări ceramice într-o singură ședință. În prezent, 6,5 milioane de pacienți sunt tratați în fiecare an cu ajutorul sistemului CEREC. Sistemul este format din 3 componente de clasă mondială, care interacționează perfect pentru un flux de lucru fără nici un impediment.

Tehnologia CAD CAM oferă  toate instrumentele pentru o stomatologie de ultimă generație, cu ajutorul tehnologiei digitale, direct în cabinet. Cu ajutorul ei, putem oferi pacienților cele mai rapide și sigure servicii cu o singură vizită la cabinet.

Acest flux de lucru impresionant este rezultatul interacțiunii 

perfecte dintre componentele hardware CEREC Primescan, CEREC Primemill, CEREC SpeedFire și software-ul CEREC. Începând de la realizarea amprentei digitale, CEREC Primescan reprezintă cheia pentru imaginile uimitoare, care vor fi ulterior prelucrate în software-ul intuitiv CEREC și de noua unitate de frezare și strunjire CEREC Primemill. Restaurările sunt aduse la cotele, culoarea, luciul și duritatea dorită de către CEREC SpeedFire, cel mai mic cuptor de sinterizare de pe piață. 

Fiecare programare începe cu o scanare.

Atunci când folosim aceste tehnologii, creăm o experiență confortabilă pentru pacient, care va fi scutit de disconfortul lingurii de amprentă convenționale, iar amprentele pot fi realizate utilizând camera intra-orală PRIMESCAN.

În cazul implantologiei, tehnologiile digitale joacă un rol esențial, iar scanarea intra-orală reprezintă un pas logic spre un flux de lucru complet digital pentru implanturi. Cu software-ul Primescan, obținem date de scanare foarte precise care deschid noi posibilități de îmbunătățire constantă a securității, a eficacității și a confortului atât pentru medic cat si pentru pacient.

Beneficii:

 • Obținem date de scanare foarte precisă, în mai puțin de un minut, pentru scanări parțiale sau complete ale arcadelor;
 • Putem obține scanuri simple ale materialelor lucioase și ale zonelor edentate;
 • Flexibilitate de transmitere a datelor către orice laborator prin intermediul centrului unic Connect Case Center;
 • Avem acces la soluții inovatoare și inteligente de tratamente implantologice;
 • Varietate de trei manșoane diferite pentru scanner – inclusiv manșoane autoclavabile și manșoane de unică folosință. Centrul de achiziție este un dispozitiv medical, aprobat pentru utilizare în apropierea pacientului.

Urmează faza de proiectare.

Proiectarea este rapidă și facilă, cu ajutorul software-ului CEREC. O caracteristică specială a software-ului este analiza scanării complete la calcularea propunerii inițiale, ceea ce garantează propuneri individuale foarte estetice pentru restaurări. Cu software-ul CEREC, avem  siguranța că le oferim  pacienților noștri cea mai înaltă calitate și estetică în orice moment.

Beneficii:

 • Utilizarea devine simplă si intuitivă;
 • Procesul este rapid datorită gradului ridicat de automatizare și detectării nuanțelor;
0947
 • Obținem propuneri estetice pentru restaurări pe baza calculelor biogenerice;
 • Datorită numeroaselor automatisme bazate pe inteligența artificială, software-ul CEREC funcționează (aproape) independent.
 • Funcția „detectare culoare” ne oferă o asistență obiectivă pentru selectarea nuanței corecte a dintelui pe baza scanării.
 • Funcția „Articulator virtual” ne permite determinarea suprafețelor de contact statice și dinamice și obținerea ocluziei funcționale corecte.

Urmează fazele de fabricare și sintetizare.

Frezarea și șlefuirea restaurării sunt extrem de precise și chiar și cele mai fine fisuri sunt pregătite foarte precis, iar marginile sunt foarte uniforme.

Unitatea de frezat și șlefuit ne permite și realizarea restaurărilor din zirconiu solid, într-o singură vizită la medicul stomatolog. Urmează faza de sintetizare: o coroană poate fi trecută prin această etapă în doar 10-15 minute. În consecință, pacienții noștri pot beneficia de avantajele zirconiului monolitic pentru tratamentul în cabinet.

 

Beneficii:

1105
 • Posibilitatea de realizare a ghidurilor chirurgicale și a bonturilor/coroanelor; înșurubate;personalizate, specifice fiecarui pacient in parte;
 • Restaurări extraordinare, chiar și din zirconiu monolitic;
 • Fabricarea rapidă și precisă a diferitelor componente protetice;

Urmează faza de sinterizare și glazurare.

Restaurările din zirconiu cu contur complet sunt sinterizate și glazurate direct în cabinet în sistemul CEREC SpeedFire compact. Tehnologia de inducție permite durate scurte de sinterizare și de ardere de neegalat.

Beneficii:

 • Tehnologia de inducție ne permite să obținem durate scurte de sintetizare si de ardere;
 • Sunt necesare doar 10-15 minute pentru sintetizarea unei coroane din zirconiu monolitic.