Cabinetele noastre sunt echipate cu tehnologie modernă, respectând unul dintre principiile noastre de bază: folosirea acelor dispozitive medicale care și-au dovedit cu adevărat utilitatea, iar renumele lor nu se datorează doar unor campanii puternice de marketing.

PRF/PRP Device: Centrifuga și recoltatoarele specifice producerii de PRF și PRP prelevat din sângele pacientului, niște produse biologice autologe (recoltate și folosite la același pacient) care stimulează suplimentar refacerea țesuturilor în chirurgia orală, fie că este cea rezectivă  (extracții dentare), fie ca este cea augmentivă  (adiții de os, gingie, implanturi).

Achiziționăm aceste produse pentru acuratețea tratamentelor, chiar de la inventatorul metodei (Joseph Choukroun), cu care dr. Alexandru Radian și echipa lui s-a pregătit personal în ultimii patru ani .

Interventii

În ceea ce privește intervențiile atipice, avem  listă de care suntem mândri și la care lucrăm permanent prin cursurile și specializările constante:

  • Elevarea podelei sinuzale maxilare  prin  abord lateral (lifting sinus deschis) – începând din anul 2005;
  • Elevarea podelei sinuzale maxilare prin abord inferior (lifting sinus închis) – începând din anul 2005;
  • Elevarea podelei nazale prin abord anterior (lifting de podea nazală);
  • Lateralizarea de nerv mandibular;
  • Adiții osoase ghidate cu membrane ranforsate cu titan  – începând din anul 2004
  • Inserarea de implanturi one stage sau two stage cu inducerea formării de țesut gingival, metodă denumită open healing concept, pe care ăl practicăm din anul 2004.

Între 2008 și 2010 o serie de intervenții, printre care și toate acestea de mai sus, au fost efectuate de noi (echipa „cu mănușile negre”) pentru pacienții din emisiunea „Frumusețe pe muchie de cuțit”.