In momentul în care m-am hotărât că trebuie să învăț de la cei mai buni din lume, i-am ales pe cei care aveau același scop ca mine, și anume să ofere pacienților tratamente predictibile pe termen lung, în interesul pacientului.

Modul acesta de a vedea lucrurile a devenit în mod natural mentalitatea Dental Implant. Dintre cele mai reputate cursuri din lume, le alegem pentru medicii noștri doar pe cele care sunt ghidate de un interes medical superior interesului de promovare a unui anumit brand de materiale sau aparatură medicală. Alegem să ne ghidăm după cei care și-au dedicat viața și activitatea tratării pacienților, cu interes în rezultate pe termen lung pentru pacient.

Refuz să fiu influențat de speakeri antrenați și motivați financiar de către companiile medicale pentru a promova produse “wow”, produse puse pe piață fără suficiente teste și pe care medicii fără experiență sunt convinși să le folosească drept urmare a unor tactici specifice de marketing agresiv (prețuri de achiziție mai mici, promovare mediatică intensă).

Ceea ce veți găsi în toate clinicile Dental Implant e o balanță mereu înclinată în mod conștient spre o lucrare longevivă – și nu către compromisul unei finalizări mai rapide. Nu cred ca peste 4-5 ani as putea privi pacientul respectiv în ochi, spunându-i sincer că a fost o alegere bună să avem lucrarea mai rapid cu 6 luni, dar din aceasta cauză, va rezista mai puțin cu 10 ani.

_20A4131

E important de știut de la bun început că în clinicile Dental Implant, când ajungeți ca pacient, de obicei se întâmplă pentru că un cunoscut v-a recomandat să veniți aici, mulțumit fiind de tratament și îngrijire, chiar și după mulți ani.

Asta pentru că, de la bun început, ne-am concentrat atenția către tratamentele dentare de calitate, chiar dacă piața pare acum orientată spre tratamente rapide. Ne tratăm pacienții în spiritul „slow dentistry”, cu accentul pus mereu pe calitate.

Nu în cele din urmă, sunt mândru să observ că ne-am creat relații prietenești cu pacienții noștri, ca urmare firească a lucrurilor în care credem și pe care le practicăm cu sfințenie. Atunci când petreci destul timp cu un pacient încercând să îi înțelegi tabloul clinic, ajungi să îl cunoști cu adevărat. Ne place să știm că dacă ne vedem cu pacienții într-o cafenea, întâmplător, la șase luni de la un tratament, ne salutăm cu zâmbetul pe buze și stăm de vorbă măcar preț de câteva noutăți.

Iar pentru că cea mai bună reclamă e experiența proprie, vă așteptăm în vizită. Așa ne veți cunoaște cu adevărat și vom avea ocazia nu doar de a vă readuce zâmbetul pe buze – ci de a-l și păstra acolo mult timp!

Cu respect,

Dr. Alexandru Radian