Responsabilitatea noastră în această perioadă nu este numai să ne tratăm pacienții, ci și să le asigurăm protecție eficientă atât lor, cât și membrilor cabinetului nostru. Pentru prevenirea și limitarea transmiterii virusului SARS-COV2 ne desfășurăm activitatea în concordanță cu măsurile adoptate de DSP si CMSR (Colegiul Medicilor Dentiști din România). 

Am implementat măsuri suplimentare față de cele obișnuite în cabinetele noastre, pentru a ne desfășura munca în condiții maxime de siguranță. Pentru soluțiile de protecție  împotriva COVID-19 și pentru sterilizare, lucrăm exclusiv cu produsele companiei Schülke & Mayr GmbH, Germany, una din cele mai prestigioase firme de profil din lume. Ni se pare că o alegere sigură și testată în timp e o asigurare solidă. Așa, știm că avem parte de produse conforme cu etichetele lor și cu specificațiile tehnice cerute de protocoalele de siguranță.

Veți găsi în cabinetele noastre un protocol strict de menținere a mediului steril. Folosim aparate ultramoderne de sterilizare a aerului (filtru de aer cu cascada UV), iar pentru dezinfectarea constantă a suprafețelor din cabinet, a podelelor și a echipamentelor medicale folosim dezinfectanți lichizi și lămpi cu UV.

În plus, respectăm siguranța printr-un protocol personal, asigurat individual pentru fiecare pacient și pentru personalul nostru medical. Personalul medical este permanent echipat la cele mai înalte standarde de protecție: echipamente de unică folosință compuse din halat impermeabil, bonetă, ochelari, cagulă, botoși, vizieră, măști FFP2 și mănuși.

Ca pacient, înainte de a veni la clinica noastră, trebuie să aveți în vedere protocolul de prevenție.

La sosire veți fi întâmpinat de un membru al personalului nostru medical, care vă va conduce pas cu pas prin fiecare punct al acestui protocol:

– vă veți acoperi încălțările cu protecții de unică folosință, încă de la intrarea în clinică

– veți depune lucrurile personale într-o cutie care va rămâne închisă până în momentul în care veți părăsi cabinetul

– vă veți dezinfecta mâinile 

– vi se va lua temperatura cu termometru no-touch

– veți completa chestionarul pe propria răspundere referitor la prevenirea și combaterea virusului  SARS-COV 2;

– veți fi echipat cu halat, mască și bonetă de unică folosință 

Așadar, vă așteptăm în siguranță!