...
Bine ati venit!

Dental Implant isi propune sa va redea zambetul pe care vi l-ati dorit intotdeauna.

Cu tehnologie de ultima ora si medici specializati in toate domeniile stomatologiei, echipa Dental Implant condusa de Dr Alexandru Radian isi propune sa va indrume si sa va fie alaturi in procesul catre un zambet perfect.

Atunci cand veti intra in clinica noastra, ne vom stradui sa va simtiti comfortabil, in siguranta si incredere si nu in ultimul rand , relaxat, iar echipa noastra va va asista cu profesionalism, pricepere si rabdare pe tot parcursul tratamentului.

Chiar daca denumirea clinicii noastre face trimitere la implantul dentar si la estetica dentara, nu inseamna ca celelalte ramuri ale medicinei dentare nu vor fi tratate cu acelasi profesionalism. Ne refierim la endodontie ( in limbaj comun " tratament de canal"), parodontologie ( care se ocupa cu foarte raspandita " parodontoza") si cosmetica dentara unde pe primul loc putem situa "bleaching-ul" sau albirea profesionala, efectuata fie acasa de catre pacient , fie in clinica Dental Implant, potentat de lampi cu plasma. Nu in ultimul rand, proteticienii nostrii se vor stradui sa va ofere solutii " metal free" bazate pe ceramica integrala si ceramica pe oxid de Zirkoniu.